Scooby-Doo a legnagyobb magándetektív!

Biztosan ismered ezt a nagy esetlen, de leginkább félénk dán dogot! Ő nem más mint Scooby-Doo a gyáva és nagyevő kutyus. Legjobb barátja Bozont, aki sokban hasonlít rá, a félénkség tekintetében legalább is biztosan!

Hősünk rengeteg filmben szerepelt, de most az online játékok birodalmában is feltűnik. Nagyszerűen lehet szórakozni vele és folytathatod a filmbeli kalandokat itt ingyen! Ha már filmnél tartunk, akkor jegyezzük meg, hogy most 45 éves a sorozat! Ez bizony nem ma volt, de a népszerűsége mit sem változott. A történetben a négy jó barát és persze Scooby természetfeletti bűnügyekbe és rejtélyekbe keveredik, amit mindig sikerrel oldanak meg! A négy barát név szerint: Fred, Diána, Vilma, és Bozont!

Scooby-Doo és barátai

Scooby-Doo és barátai

A rejtélyek megoldásában nagy szerep jut a véletlennek is, mivel Scooby gyáva, nem ő harcol az első sorban! Az idők folyamán sok változtatást eszközöltek a készítők, vagy egyes sorozatokban más szereplők is feltűntek a színen. Indulásakor nem volt hasonló rajzfilm. Az akkori gyerekfilmek a szülők tiltakozását váltották ki, mert túlzott volt az erőszak benne. Ennek az űrnek a betöltésére jött létre a történet! A készítők bevonták a szülőket is a történetek és a karakterek kitalálásába! Szerintem nem lett rossz, ha neked is tetszik, akkor kiáltsd velünk, hogy Mizújs, Scooby Doo és játssz online!

Mizujs Scooby-Doo

Mizujs Scooby-Doo

Top 10 Scooby Doo Villians

Scooby Doo a Scrappy Doo

Reklámok

Vélemény, hozzászólás?

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google+ kép

Hozzászólhat a Google+ felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

w

Kapcsolódás: %s

%d blogger ezt kedveli: